Daca doresc sa fac un pod pe acoperisul blocului,ceilalti locatari au obligatia de a da cota parte sau legea ii obliga sa contribuie doar pentru membrana,carton etc?
Multumesc!Da,este o necesitate deoarece am probleme cu acoperisul si voiam sa se faca pod pentru a numai avea probleme pe termen lung si refacerea acestuia la un anumit interval de timp.Ideea este ca e mai costisitor si nu sunt toti de acord,de aceea voiam sa stiu daca sunt obligati prin lege la anumite materiale cum ar fi membrana de exemplu sau se poate face si pod cu contributia tuturor de pe tronson.
Buna ziua,
In prima faza intrebati la primarie daca se poate face asta, o sa primiti Autorizatie de constructie.
Daca respunsul este afirmativ...fie amenintati asociatia cu un proces civil pentru daune ( banuiesc ca se infiltreaza apa in apartamentul dvs., nu?) daca nu repara acoperisul cum trebuie...
fie le puteti sugera sa se contruiasca acest pod ( sa se voteze intr-o adunare generala acest proiect) si sa beneficieze fiecare de un spetiu de depozitare acolo ( de o baxa...)
Datele furnizate de dv sunt insuficiente pentru raspuns la obiect
Daca interesul executarii podului apartine exclusiv dv si nu este interesata si implicata si asociatia de proprietari,restul proprietarilor nu sunt obligati sa contribuie la executare modificare constructiva care este in beneficiu strict al dv
Pe de alta parte autoritatea publica locala nu elibereaza autorizatie de constructie modificare condominiu pentru persoane fizice
Nu fac referire la o mansarda si nici la invelirea acestuia cu membrana,carton,ci la un acoperis format din lemn si acoperit cu tabla,tigla care sa dureze le termen lung si sa numai fie nevoie de reparatii la un anumit interval de timp
Acoperis bloc
anca0704
Buna ziua.
Stiu ca s-a tot discutat pe tema aceasta, dar am o nelamurire: recuperarea banilor in cazul reparatiei unui acoperis de bloc se face doar in cazul ... (vezi toată discuția)