avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posesie - posibilitatea de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posesie - posibilitatea de construire

Dorim sa intabulam terenul si cladirile aferente prin asa zis-ul cadastru sporadic - posesie. Am inteles ca doar dupa 3 ani o sa fii trecut ca si proprietar. Intrebarea mea este: in acel interval de 3 ani se poate construi pe terenul respectiv ?
Care e legea care reglementeaza acest cadastru sporadic ?

Alte discuții în legătură

Posesie, construire Maria Ioana43 Maria Ioana43 Am obtinut un teren prin uzucapiune, l-am inscris in CF si am devenit posesor urmand ca in 3 ani sa devin proprietar. Pot sa construiesc pe el o casuta? ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare-drum de servitute sarrahdam sarrahdam Buna ziua, Am cumparat un activ(fabrica) de la un lichidator si am obtinut hotarare judecatoreasca de intabulare (lichidatorul nu vroia sa faca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumpararii unui teren NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren pentru a construi o casa si am o vaga idee ref la ce acte sa-i solicit vanzatorului: 1. cartea funciara? 2. ... (vezi toată discuția)