avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri pentru indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri pentru indemnizatia de crestere copil

Buna ziua, veniturile din burse sunt luate in calcul pentru indemnizatia de crestere copil? Este vorba despre o bursa de doctorand pentru un doctorat cu frecventa, in acelasi timp fiind si angajat cu norma intreaga.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt doctoranda, beneficiara a unei burse doctorale pocu si mai ... SandraAlex SandraAlex Sunt doctoranda, beneficiara a unei burse doctorale POCU si mai sunt angajata cu norma intreaga in la alta institutie Veniturile din bursa doctorala sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru angajat dar si doctorand la universitate de stat ramonacara ramonacara Buna ziua, sunt cercetator angajat intr-un institut de cercetare din 2008 iar din 2013 am inceput doctoratul la o universitate de stat, la zi , fiind bursier. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil doctorat irinuca21 irinuca21 Vreau sa am inscriu la un doctorat la zi cu bursa. In paralel imi voi mentine cartea de munca la o societate cu 2 ore. Daca raman insarcinata, pot lua ... (vezi toată discuția)