avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt doctoranda, beneficiara a unei burse doctorale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt doctoranda, beneficiara a unei burse doctorale POCU si mai ...

Sunt doctoranda, beneficiara a unei burse doctorale POCU si mai sunt angajata cu norma intreaga in la alta institutie
Veniturile din bursa doctorala sunt luate in calcul pentru indemnizatia de concediu crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 6 Aprilie 2023
Veniturile din bursa doctorala nu sunt luate in calcul pentru indemnizatia de concediu crestere copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație cic și bursa doctorat Mateiutza Mateiutza Buna As dori sa știu dacă mai pot beneficia de bursa de doctorat pe perioada cât voi beneficia de indemnizație CIC Bursa va intra in calculul ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru indemnizatia de crestere copil claklaus claklaus Buna ziua, veniturile din burse sunt luate in calcul pentru indemnizatia de crestere copil? Este vorba despre o bursa de doctorand pentru un doctorat cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru mame doctorande eu_nyko eu_nyko Buna ziua! Sunt inscrisa la doctorat pe proiect posdru. As dori sa stiu, daca am nascut de curand, si nu vreau sa intrerup cursurile (pentru ca urmeaza sa le ... (vezi toată discuția)