avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna ziua,

In urma separarii de tatal copilului meu, fetita mea a ramas la tata, mai exact la bunica din partea tatalui.

Am facut plingere la Politie ca tatal mi-a blocat orice acces la fetita.Fetita are 1 an si 6 luni.

In urma sesizarii mele la Politie, mi sa comunicat ca vor face demersuri si daca fetita nu este in conditii ok o sa se implice Protectia Copilului sa o ia in Centru de Plasament si pe urma ma vor chema pe mine sa o iau.

Intrebarea mea: Eu nu vreau ca fetita mea sa ajunga in Centrul de plasament, eu imi vreau fiica, nu sa ajunga in Centru de plasament pina ma cheama pe mine prin sentinta.

Ce este de facut ca fetita mea sa nu ajunga in Centru de plasament.Bunica ei o ingrijeste bine, eu am facut plingere ca imi vreau fiica direct sau cel putin sa nu imi mai fie ingradite drepturile de mama.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:16, 29 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa deschideți proces.
Aveți dreptul.de a angaja avocat ca sa va reprezinte la proces.
Se va face si ancheta psihosocial la locuința dvs.
Introduceti o noua cerere, solicitand stabilirea domiciliului la dvs, insa este necesar sa se fi schimbat circumstantele existente la data pronuntarii primei hotarari!
Cum a rămas fetița la tată, prin bună înțelegere sau printr-o sentință judecătorească ?

Anaismir a scris:

Buna ziua,

In urma separarii de tatal copilului meu, fetita mea a ramas la tata, mai exact la bunica din partea tatalui.

Am facut plingere la Politie ca tatal mi-a blocat orice acces la fetita.Fetita are 1 an si 6 luni.

In urma sesizarii mele la Politie, mi sa comunicat ca vor face demersuri si daca fetita nu este in conditii ok o sa se implice Protectia Copilului sa o ia in Centru de Plasament si pe urma ma vor chema pe mine sa o iau.

Intrebarea mea: Eu nu vreau ca fetita mea sa ajunga in Centrul de plasament, eu imi vreau fiica, nu sa ajunga in Centru de plasament pina ma cheama pe mine prin sentinta.

Ce este de facut ca fetita mea sa nu ajunga in Centru de plasament.Bunica ei o ingrijeste bine, eu am facut plingere ca imi vreau fiica direct sau cel putin sa nu imi mai fie ingradite drepturile de mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor. mama decedata catalinaolteanu09 catalinaolteanu09 Buna ziua, In luna februarie 2016, s-a pronuntat sentinta de divort a surorii mele ,apoi in luna martie, aceasta a decedat (cancer-metastaze pumonare si ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)
Tatăl inexistent în certificat de naștere AnaMaria40 AnaMaria40 Buna seara. Am si eu o intrebare. Va rog sa imi răspundeți. Fiica mea de 23 de ani are o fetiță de 2 ani. În certificatul fetiței nu apare numele ... (vezi toată discuția)