Buna ziua. Dezbat succesiunea de pe bunici in privinta curtii si a casei. Pe acel teren au construit in 1968 o casa parintii mei. Nu exista in primarie autorizatie de constructie in acel an.daca devin proprietara pe teren, automat devin si pe.casa? Sau care e procedura? Cer tot prin instanta recunoasterea casei pe numele meu? Va multumesc pt raspunsuri.
Trebuie să mergeți la avocat cu actele ca sa va analizeze cazul.
Aveți un caz mult mai complicat decât estimati si daca nu se procedează perfect veti eșua în ceea ce v-ati propus.
Legea ma poate obliga sa despagubesc o sora in natura? Din 3 camere de locuit cat are casa,in 1 sta mama, a 2a stau eu cu sotul si copilul și o bucatarie. O despagubesc in bani. Sunt obligata in vreun fel legal sa o primesc in curte?
Daca are drept poate intra in curte.
Sunt necesare discuții concrete pe această temă.
Cu accesiunea imobiliară exista o problema mare deoarece trebuie să existe un reclamant si un parat in procesul civil si in cazul dat este necesară o foarte buna tehnica juridica.
Accesiune imobiliara
boneti
Am primit o cerere de chemare in judecata ca parata de la o persoana careia i-am vandut un teren si o casa de paianta in 2003.
Persoana cere constatarea ... (vezi toată discuția)
Acces de servitute
mezzo 61
drum , nu poate fii vorba . pe scurt situatia se prezinta asa: soacra mea are un teren de 600 mp 15/ 40 m , 15 fiind deschiderea . pe acest teren este o ... (vezi toată discuția)