avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii proprietari

Am avut o restanta la plata întreținerii pt. care administrația mi-a făcut o propunere de reeșalonare , pe care am acceptat-o. Suma a scăzut considerabil prin reducerea unor penalități , care erau mai mari decât datoria propriu-zisa. Am plătit suma respectiva, însa figurez in continuare cu datorie pt suma redusa.
Este normal, sau legal după o reeșalonare sa se întâmple asta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:02, 30 Ianuarie 2020
Cred că cel mai bine ar fi dacă aţi cere mai întâi lămuriri de la administratorul imobilului. Să vă lămurească ce reprezintă suma pe care o mai aveţi de plată , dacă aţi plătit "suma respectiva ".
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Solicitati oficial acestuia sa va prezinte temeiul legal pentru sumele impuse
Daca va aflati in termen , puteti contesta valoarea impusa in lista lunara de intretinere
Presedintele de asociatie detine obligatia legala sa raspunda in termen de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca nerespectata de asociatia de proprietari, abuz in serviciu Cerulli1956 Cerulli1956 In 2012 am fost data in judecata pentru plata intretinerii din perioada dec 2010-aug. 2014. Pentru plata sumei de 1837.21 lei chelt. De intretinere si 369,72 ... (vezi toată discuția)
Locatar vrea sa dea in judecata asociatia de proprietari Paica Florica Paica Florica Am avut garsoniera inchiriata,chiriasul nu a comunicat index apa,nu a platit.Dupa un an a plecat,am platiti la zi toate cheltuielile.Am cerut explicatii ... (vezi toată discuția)
Pe cine sesizez in cazul in care mi-a fost introdus plata 100% la toate serviciile de la care sunt debransat ? vasile2014 vasile2014 Desi m-am debransat legal de multi ani de la serviciul de gaze, de la energie termica( fiind singurul imobil debransat), cat si instalare de apometre, ... (vezi toată discuția)