avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

furnizare energie electrica

in planul de achizitii publice cum se prinde furnizarea de energie electrica in comuna...iluminat stradal....in proiectul de buget este prevazuta o suma de aproximativ 30.000 de euro...la procedura aplicata ce trec?adik nu exista decat un singur furnizor de energie electrica...si inteleg sa se faca prin achizitie directa....dar legea prevede pt achizitia directa 15.000 de euro.....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:22, 8 Decembrie 2009
1. Negociere directa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa servicii Whybal Whybal As vrea sa stiu daca imi poate spune cineva, daca in planul de achizitii publice serviciile se pot pune la achizita directa. Va intreb deoarece la mine de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)