avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziuA! Am fost înștiințat ca am executare silită cu poprire pe conturi , de curând, la un credit pe care nu am mai reusit sa il achit. Am luat legatura cu executorul si l.am rugat sa facem un angajament de plata pe o anumită sumă. Mi.a raspuns ca banca a fost de acord cu efectuarea de plăți voluntare, dar fără suspendarea executării. Ce inseamna asta? Adica daca plătesc si duc dovada la banca nu imi mai opreste? Sau ca plătesc daca vreau dar imi ia si bani din salariu?

Cel mai recent răspuns: Gabriela Dinu , Avocat 11:38, 31 Ianuarie 2020
Buna ziua ! Veti avea o suma mai mica de platit, dar poprirea continua. ”Fara suspendarea executarii” inseamna ca se executa in continuare, inclusiv pe conturi. Angajamentul este doar o obligatie a dvs nu si a creditoarei. Diferenta este ca doar s-a redus debitul urmarit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Executare silit fanusteff fanusteff buna ziua fiul meu a avut un proces care sa finalizat cu o condamnare de 4ani si 6 luni. vinovati au fost 5 pers. daune morale s-a cerut 200mii lei ce ar ... (vezi toată discuția)
Adresa executor porce porce Buna dimineata, conf legii 1/3 din venit se opreste pentru executare silita(in calitate de girant),exec a pus poprire pe intreg venitul(pensie de ... (vezi toată discuția)