Lucrez in contabilitate si sunt in C.M. ,cand m-am prezentat sa-mi ridic salariu, directorul firmei unde lucrez mi-a adus la cunostiinta sa nu ma mai intorc ca nu are nevoie de oameni bolnavi....Ce pot face?
Cat sunteti in medical este obligat sa vi-l plateasca, dupa aceea sa va concedieze, vedeti si ce invoca in cazul acesta, puteti contesta decizia daca aceasta nu este motivata...
Faceti si o sesizare la ITM poate se simte........mi se pare ca i-a innebunit criza pe toti.....
Mi sa mai spus de catre angajator ca daca ma incapatanez sa revin din C.M. pot lucra in fabrica ca muncitoare, sunt incadrata ca operator calculator.Nu trebuie atunci o decizie, o alta fisa a postului...o alta decat cea prezenta?#-o
1. Orice modificare a unor prevederi din CIM (functie, salariu, timp de munca etc.) se face prin act aditional semnat de ambele parti.
2. Daca nu sunteti de acord cu aceste modificari, nu semnati actul aditional. Daca nu semnati actul este nul.
Ptr o astfel de situatie angajatorul trebuie sa va prezinte un act aditional de modificare a functiei si a locului de munca si, probabil, a salariului. Apoi ar trebui sa primiti o alta fisa de post cu noile atributii.
Actul aditional reprezinta un act incheiat de comun acord intre parti - dvs si angajatorul.
Daca refuzati semnarea lui atunci singura solutie a angajatorului este sa va dea preavizul de 20 zile lucratoare si sa va concedieze.
Va trebui sa va modifice functia, aceasta se face prin act aditional la contract, act ce trebuie semnat si de dvs., deci aveti grija ce semnati, normal si o alta fisa a postului etc.,
Modificare cim
simina2
Sunt insarcinata in 20 de saptamani.:(
Am anuntat conducerea unitatii si in prezent sunt in concediu medical cu diagnosticul:iminenta de avort si alte ... (vezi toată discuția)