avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dovada expirare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dovada expirare sediu social

Buna ziua,
Contribuabilul a fost notificat de catre ANAF ca va fi declarat inactiv daca nu isi prelungeste sediul social. Intre timp am rezolvat acest aspet la Registrul Comertului unde am facut prelungirea sediului social al firmei.Intrebarea mea este trebuie sa duc personal hartiile de la Registru la ANAF sa fac dovada ca nu ma mai aflu în situatia pentru care am fost inclus în lista contribuabililor care îndeplinesc conditiile pentru a fi declarati inactiv sau se sesizeaza cel de la ANAF cu Registrul Comertului ca am prelungit sediul social?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 15:30, 30 Ianuarie 2020
De obicei Registrul trimite, dar ca sa fiti sigur ca sunteti scos de pe lista societatilor inactive, depuneti un certificat constatator cu ultimele modificari si la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare acte administrative Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am primit de la DGRFP Bucuresti o decizie de declarare in inactivitate , cu data de 17.08.2020, gasita insa in poarta( nu exista cutie postala) azi ... (vezi toată discuția)
Probleme firma. a expirat sediul social si pentru prelungirea ... cristeapalin cristeapalin Probleme firma. A expirat sediul social si pentru prelungirea lui a trebuit sa astept cam 1 luna ca sa isi faca Oficiul Registrului Comertului treaba. Au ... (vezi toată discuția)
Modificari societate mihaelacristea09 mihaelacristea09 Buna seara, daca ma poate ajuta si pe mine cineva. O societate infiintata (ilfov) in 2011 a avut 2 asociati,in iunie 2012 a ramas un singur asociat unic si ... (vezi toată discuția)