Buna ziua,
Contribuabilul a fost notificat de catre ANAF ca va fi declarat inactiv daca nu isi prelungeste sediul social. Intre timp am rezolvat acest aspet la Registrul Comertului unde am facut prelungirea sediului social al firmei.Intrebarea mea este trebuie sa duc personal hartiile de la Registru la ANAF sa fac dovada ca nu ma mai aflu în situatia pentru care am fost inclus în lista contribuabililor care îndeplinesc conditiile pentru a fi declarati inactiv sau se sesizeaza cel de la ANAF cu Registrul Comertului ca am prelungit sediul social?
De obicei Registrul trimite, dar ca sa fiti sigur ca sunteti scos de pe lista societatilor inactive, depuneti un certificat constatator cu ultimele modificari si la ANAF
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.