avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare acte administrative
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare acte administrative

Buna ziua,
Am primit de la DGRFP Bucuresti o decizie de declarare in inactivitate , cu data de 17.08.2020, gasita insa in poarta( nu exista cutie postala) azi 19.08.2020. Problema este ca declararea in inactivitate a fost facuta datorita expirarii sediului social , din data de 29.07.2020. Insa , eu am facut prelungirea la registru comertului din data de 22.07.2020, iar la 28.07.2020 am si scos un certificat constatator de la registru comertului. Mentionez ca inainte de primirea acestei decizii nu am mai primit nimic de la ANAF, notificare sau altceva. M-am interesat si am primit niste raspunsuri contradictorii, astfel as dori sa stiu ce pot face ca sa contest aceasta decizie si sa o anulez. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
Chestiuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chestiuta , utilizator 21:26, 19 August 2020
Formulati contestatie impotriva deciziei si/sau le transmiteti si o notificare cu privire la actualizarea informatiilor operata de ONRC.
Multumesc pentru raspuns, insa nu inteleg care este diferenta intre contestatie si notificare in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada expirare sediu social ionela11 ionela11 Buna ziua, Contribuabilul a fost notificat de catre ANAF ca va fi declarat inactiv daca nu isi prelungeste sediul social. Intre timp am rezolvat acest aspet ... (vezi toată discuția)
Probleme firma. a expirat sediul social si pentru prelungirea ... cristeapalin cristeapalin Probleme firma. A expirat sediul social si pentru prelungirea lui a trebuit sa astept cam 1 luna ca sa isi faca Oficiul Registrului Comertului treaba. Au ... (vezi toată discuția)
Eroare trimitere notificare expirare sediu social azlate azlate buna ziua am o problema cu sediul social expirat si automat declarerea firmei inactive de anaf. problema este ca nu am primit nici o notificare ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)