avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vârsta pentru Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vârsta pentru Prima casa

Daca am 50 de ani și stau cu chirie, nu dețin nimic pe numele meu pot beneficia de Prima Casă?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:41, 30 Ianuarie 2020
Momentan este posibil, depinde daca indepliniti conditiile actuale si cum se vor schimba acestea in timp...
Cateva detalii gasiti in link-ul de mai jos
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil platita catre tata? utilizator2015 utilizator2015 buna ziua.fiul meu are 2 locuri de munca si ia in total 2700ron(27mil) net. vechimea la cele 2 locuri depaseste 1 an.. nu este casatorit legitim cu ... (vezi toată discuția)
Contribuții asigurări sociale (cas) pentru venituri din chirii imona68 imona68 Buna ziua. In primul rând felicitări pentru acest site, si toate informațiile pe care le concentrați pentru cei care nu au timp sa studieze acest domeniu ... (vezi toată discuția)
Chiria platita de stat Danutza_B Danutza_B Buna ziua, vin si eu cu o intrebare, care sunt conditiile pentru ca statul sa iti plateasca cei 75% din chirie si utilitati in cazul in care ai serviciul la ... (vezi toată discuția)