avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plecarea dintr-o societate comerciala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plecarea dintr-o societate comerciala

Buna ziua. Mi-am inaintat demisia dintr-o societate, si as dori sa stiu raspunsurile la urmatoarele intrebari:

1) Trebuie sa predau niste activitati si un calculator de birou. Cum procedez ? Fac cate un proces verbal, unul pentru activitati si unul pentru produse ?

Daca da,

2) Cine imi semneaza procesele verbale pentru activitati ? Si cine imi semneaza PV-ul pt. calculatorul de birou ?

3) Cum procedez in cazul in care nu vor sa-mi semneze procesele verbale ?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 30 Ianuarie 2020
Faceti un singur proces verbal in care mentionati toate elementele necesare. Trebuie inaintat catre persoana care raspunde de compartimentul dvs., iar acea persoana trimite la factorii decizionali. Daca nu vor sa semenze trimteti prin scrisoare cu valoare declarata. Aveti grija cu predarea . Cineva sa constate ca acel calculator este predat in stare de functionare.
Predarea se face catre persoana delegata de conducere a prelua acele activitati si bunuri aflate in gestiunea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de gestiune VIOLETA CIUREA VIOLETA CIUREA In cazul in care un gestionar are lipsa in gestiune, dar nu semneaza procesul verbal de inventariere, i se poate retine garantia de gestiune? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - demisie, gestiune comuna ana085 ana085 Sunt asistent medical generalist dar si gestionar la spital universitar pe programul terapiei,am gestiune si am si o colega, avem gestiune comuna, eu mi- am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! caut raspuns la urmatoarea situatie: am predat o gestiune, ... Stony Stony Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie: Am predat o gestiune, dar cu o saptamana inainte de a semna procesul verbal de predare-primire am semnat un ... (vezi toată discuția)