Din punct de vedere legal, cu cate zile inainte treuie sa iti anunti angajatorul ca vrei sa iti iei 2 zile din concediul de odihna? In ce conditii ar avea dreptul sa iti nege concediul cerut?
Procedura - modul , cand etc. - de acordare a concediilor, ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati ceea ce doriti dvs. sa aflati de pe Forum.
In practica intalnita ,am observat doua termene : 5 zile si in situatii de urgenta 3 (1) zile.
Mulțumesc! Ideea este că eu am anunțat cu 1 luna jumătate înainte că vreau 2 zile de concediu și că acele doua zile de concediu nu pot fi amânate. Răspunsul primit de la angajator a fost " că dacă ar vrea ar putea ei găsi ceva de făcut astfel încât să nu îmi acorde zile de concediu in acea perioada".
Angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihnă în caz de forţă majoră sau pentru interese urgente care impun prezenţa salariatului la locul de muncă. În acest caz angajatorul are obligaţia de a suporta toate cheltuielile salariatului şi ale familiei sale, necesare în vederea revenirii la locul de muncă, precum şi eventualele prejudicii suferite de acesta ca urmare a întreruperii concediului de odihnă.