avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... este Perimare proces civil ? sau nu ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

este Perimare proces civil ? sau nu ?

Bună seara !
Un proces civil a fost suspendat pentru că judecătorul a considerat că a cerut ca reclamantul să depună Precizări și înscrisuri, iar acesta nu s-a conformat celor dispuse de instanță.
Reclamantul a depus Precizări și acte.
Însă, actele solicitate de instanță erau și într-un Dosar atașat.
Alte acte nu mai sunt.
Instanţa a cerut și 2 acte /Contracte de cumpărare care nu au existat niciodată. Așa că reclamantul nu are ce act să depună /ce să prezinte instanței.
Iar în Precizările făcute, reclamantul nu a schimbat nimic, pentru că a considerat că se menține ceea ce a arătat în acțiunea sa.
Reclamantul a depus Cerere de repunere pe rol a procesului.

Însă, acum, la termenul de judecată, judecătorul a respins Cererea de repunere pe rol, pentru că a considerat că reclamantul nu a răspuns la cele solicitate de instanță și a respins acțiunea ca perimată.

Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns :
- dacă în Dosarul atașat sunt actele solicitate de instanță sau /și dacă nu au existat unele acte și de aceea reclamantul nu are unele acte - mai este vorba de perimare ? sau nu ?
- dacă reclamantul a menținut unele aspecte și nu a vrut să le modifice
atunci, mai poate fi respinsă Cererea de repunere pe rol și
mai poate fi vorba de Perimare?

Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
oanaportar, utilizator

Alte discuții în legătură

Incheiere suspendare /proces - efecte ? termen repunere ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne dați un sfat. Este vorba despre un proces de moștenire. Tatăl meu și cu frații lui au moștenit ... (vezi toată discuția)
Ce se va întâmpla ? oanaportar oanaportar Bună seara! Tatăl meu și cei 3 frați au de împărțit o moștenire în instanță. Fratele care a dat în judecată nua depus la Termen 05.06.2019 ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)