avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce se va întâmpla ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce se va întâmpla ?

Bună seara!

Tatăl meu și cei 3 frați au de împărțit o moștenire în instanță.
Fratele care a dat în judecată nua depus la Termen 05.06.2019 documentele solicitate de instanță, iar instanța a suspendat procesul pentru neîndeplinirea obligației impuse de instanță.
Procesul este acum suspendat.

Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva sfaturi:
- până la ce dată va trebui fratele să depună înscrisurile solicitate de instanță ?
- dacă fratele nu va depune documentele cerute de instanță, ce va hotărî judecătorul ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 12:26, 3 Octombrie 2019
Buna ziua,
Dosarul va ramane suspendat pana cand fratele dumneavoastra va depune actele solicitate de instanta si va cere repunerea pe rol. De asemenea, daca este in interesul dumneavoastra sa se judece dosarul si detineti documentele respective, le puteti depune dumneavoastra. Daca nu le depune in 6 luni, dosarul va fi perimat, adica se va anula si singura varianta este sa fie introdus iar, daca mai este in termen.
Atentie insa ca la cererea de repunere pe rol se plateste taxa de timbru in valoare de 1/2 din cat s-a platit initial oentru introducerea cererii de chemare in judecata.
Vă mulțumim frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere suspendare /proces - efecte ? termen repunere ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne dați un sfat. Este vorba despre un proces de moștenire. Tatăl meu și cu frații lui au moștenit ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)
Este perimare proces civil ? sau nu ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Un proces civil a fost suspendat pentru că judecătorul a considerat că a cerut ca reclamantul să depună Precizări și înscrisuri, iar ... (vezi toată discuția)