avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Achiziționarea unui apartament cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Achiziționarea unui apartament cu credit ipotecar

Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament care se află sub credit ipotecar,care sunt pasii de urmat?

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament achizitionat prin credit ipotecar Zebian Zebian Buna seara, Am cumparat un apartament printr-un credit ipotecar cu BCR in 2015 ,doresc sa-l vand avand in vedere ca eu mai am 20.000e de dat si valoarea lui e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand un apartament cu credit ipotecar. cumparatorul ... doriz doriz Buna ziua! Doresc sa vand un apartament cu credit ipotecar. Cumparatorul are un avans de 39% din valoarea apartamentului. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un apartament ipotecat virgiliovictor virgiliovictor Doresca sa cumpar un apartament care a fost achizitionat anterior prin credit ipotecar. Cum se poate face tranzactia in aceasta situatie? Exista conditia ... (vezi toată discuția)