avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament achizitionat prin credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament achizitionat prin credit ipotecar

Buna seara,
Am cumparat un apartament printr-un credit ipotecar cu BCR in 2015 ,doresc sa-l vand avand in vedere ca eu mai am 20.000e de dat si valoarea lui e dublu!
Care sunt pasii pentru a-l vinde ?
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
Zebian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zebian , utilizator 21:10, 5 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți vinde apartamentul dacă creditorul ipotecar (banca) își dă acordul.
Sa inteleg ca trebuie luat legatura cu banca sa-si dea acordul intai Nu se poate face prin notar un precontract de inchidere credit ,ridicare prin care cumparatorul plateste partea de ipoteca si dupa diferenta?

Avocat Sebastian Murariu a scris:

Puteți vinde apartamentul dacă creditorul ipotecar (banca) își dă acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat roxana15 roxana15 Am un apartament care este ipotecat in urma unui credit ipotecar. Mai am de platit 50 000 lei la banca si as vrea sa il vand cu 150 000 lei. Se poate face un ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare apartament Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am cumparat in anul 2011 un apartament prin programul Prima Casa, l-am achitat acum in 2015 si doresc sa-l vand. Care sunt pasi de urmat pentru a ... (vezi toată discuția)