avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Merita schimbarea la Srl de.la Pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Merita schimbarea la Srl de.la Pfa

Salutare. Că persoana cu handicap grav, care nu plătește taxe, la un PFA, e același lucru daca renunț la PFA și deschid srl?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:51, 31 Ianuarie 2020
Si la SRL exista scutire de impozite daca nu s-a modificat legea de curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu certificat de handicap cristinagratziela cristinagratziela As dori sa stiu daca o persoana cu certificat de handicap grd.2 beneficiaza de scutire de impozit pe venit ,conform legii(OG 4/2015 ptr. completarea si ... (vezi toată discuția)
Pfa persoana cu handicap ionut95z ionut95z Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap grav (vizual) si as dori sa deschid un PFA in scopul prestarii serviciilor de masaj. As dori sa stiu daca eu, ca ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grav/accentuat, scutite de la plata impozitului pe venit conform og 4/2015 a21alex a21alex Buna ziua, se pare ca guvernul se gandeste la aceste persoane mai putin norocoase oferindu-le cateva facilitati dupa cum vedem in monitorul ... (vezi toată discuția)