avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autoturism inmatriculat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autoturism inmatriculat

Daca exista un auto inmatriculat pe vechea resedinta (alt judet), impozitele au fost platite acolo, insa eu am buletinul pe alt judet din 2012. Persoana care a fost sa plateasca impozitul anul acesta a spus ca nu mai poate plati impozitul, pentru ca nu mai apar la taxe cu buletinul pe vechiul judet. Ce este de facut? Eu nu folosesc masina, ci alt membru al familiei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iubire77 , utilizator 13:18, 31 Ianuarie 2020
ART 471 din Codul Fiscal alin
(5) În cazul oricărei situații care conduce la modificarea impozitului pe mijloacele de transport, inclusiv schimbarea domiciliului, sediului sau punctului de lucru, contribuabilul are obligația depunerii declarației fiscale cu privire la mijlocul de transport la organul fiscal local pe a cărei rază teritorială își are domiciliul/sediul/punctul de lucru, în termen de 30 de zile, inclusiv, de la modificarea survenită, și datorează impozitul pe mijloacele de transport stabilit în noile condiții începând cu data de 1 ianuarie a anului următor.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
iubire77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto danmdll danmdll Buna ziua, Am un autoturism intregistrat pe vechea locuinta, acum recent m.am mutat cu totul in alt judet. Întrebarea mea este daca pot sa vând acel ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc de transport enikocseke enikocseke De la ce data este in vigoare Legea cu care avem obligatia trimiterii dosarului fiscal al mijlocului de transport cu contract de cumparare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Acte ptr taxe locale ang671 ang671 Buna ziua,as vrea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Mi-am facut mutatia din sect 5 in sect 2, am un automobil Clio si vreau sa il trec ptr ... (vezi toată discuția)