avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte onboarding
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte onboarding

Buna ziua ! Ma confrunt cu o situatie destul de ciudata sa zic asa .
La locul de munca ni s-a comunicat ca trebuie sa completam niste acte in care sa specificam toate detaliile personale ( nume , adresa , serie si nr buletin , factura utilitati etc ) .Aceste acte sunt trimise la guvernul francez pt aprobare ca sa putem prelua un proiect din industria apararii din ce am inteles .
Pe langa ca nu avem informatii despre proiect sau sanctiunile implicite , mai suntem si zoriti sa trimitem cat mai repede .

Daca as angaja un avocat care sa ma reprezinte am dreptul sa refuz lucrurile acestea fara repercusiuni ?

Alte discuții în legătură

Agentie web globala avrcata avrcata Buna ziua, Pentru a va adresa intrebarea trebuie sa va dau cateva detalii despre ce activitate doresc sa desfasor: Detalii: Doresc sa creez si sa ... (vezi toată discuția)
Lege din 2006 cu articole neconstitutionale?! peraspera peraspera Cred ca este un subiect interesant. Cunosc si eu o lege din 2007 cu articole neconstitutionale. Cum schimbam legea? Mai repede si mai sigur. (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un imobil de la dezvoltator prin programul prima casă, dar mi se impune un anumit evaluator. pot trece peste această procedură? s0bizZare s0bizZare Buna ziua. Din cate am inteles, atunci cand doresti sa faci un credit de tip \"Prima casa / ipotecar\" etc... banca trimite un evaluator / constatator pentru ... (vezi toată discuția)