avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Salariul diriginte santier la lucrarile de interventie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salariul diriginte santier la lucrarile de interventie cum denumeste PMBanveloparea

Avem doua sume, una mai mica la s. 6, in actele primariei, adica 5499791,90,lei primariecare ne. au mutat dosarul PMB si unde suma este de5559245, 29 afirmand ca diferenta ar fi salariul sefului de santier. Lasand la o parte ca sunt hotarari diferite... Vreau sa stiu daca devizul include sau nu si salariul acesta cum ar fi normal. Mentionez ca nu am primit devizul dar se cere aprobarea lui. Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestare decizie dauna fga boera boera Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru contestarea unei decizii in legatura cu o dauna RCA, emisa de Fondul de Garantare. Am avut un ... (vezi toată discuția)
Stabilire dauna :inlocuire sau reparatie mitrofanmarian mitrofanmarian Am un dosar de dauna la carpatica cu umatoarele daune pe partea dreapta: aripa fata pocnita (este din plastic), portiera fata infundata peste 70% din ... (vezi toată discuția)
Ce documente as putea sa cer administratorului de bloc sa pot vedea cum se admninistreaza fondul de reparatii? biaprundus biaprundus As vrea sa vad pe ce s-au cheltuit banii stransi pentru fondul de reparatii. Ei zic ca vor fi folositi pentru refacerea parcarii comune dar nu am vazut nici o ... (vezi toată discuția)