avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre Copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre Copii

Buna seara! Sotia ieri mia luat copii pe una de la scoala pe cealalta de la gradinita, lea dus la sora ei au plecat ,ieri a bagat divortul. Si numi da voie sa la vad , se poate face ceva sa le vad prin lege in afara de judecata ? Ea e fff nervoasa ,se poate cere un control psihic? Si le-a bagat in cap.la.fete sa nici nu ma mai iubeasca , ma.respinge total!!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
PaulSipos, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 1 Februarie 2020
Ordonanță președențiala pentru program de legături personale. Încercați să ii scrieți sms sau mail ca doriți sa vedeți fetele ca să puteți proba refuzul ei. Căutați de urgenta un avocat și acționați săptămâna viitoare.
Sotia ieri mia luat copii pe una de la scoala pe cealalta de la gradinita, lea dus la sora ei au plecat ,ieri a bagat divortul. Si le-a bagat in cap.la.fete sa nici nu ma mai iubeasca , ma.respinge total!!

Ce multe a facut sotia dvs intr-o singura zi. ..

Fara judecata nu puteti face nimic. Va trebui ca in instanta sa cereti pe calea ordonantei presedintiale sa aveti program legaturi personale cu copiiii dupa un program.
Stati in apropiere de sora ?
Daca v-ati ocupat de copii si sunteti apropiati, puteci cere intoarcerea copiilor la locuinta lor obisnuita, sa stea cu dvs cel putin pana la divort.

Ea e fff nervoasa ,se poate cere un control psihic?

Ce inseamna ca e f nervoasa ?
Puteti cere tot in instanta sa fie obligata sa faca un control. Aveti martori sau alte probe ca nu ingrijeste de copii sua ii loveste sau tipa la ei, ii bruscheaza etc ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodia copilului vladutepes vladutepes Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni. E ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)