avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare manager strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare manager strain

Buna ziua,

Momentan sunt angajat la o companie multinationala cu sediul central in SUA. Ca punct de lucru figureaza adresa sediului din Romania (Iasi), implicit, in organigrama firmei figureaza ca manager o persoana din Iasi.

Directorul tehnic din SUA doreste sa ma treaca in organigrama sub tutela acestuia, urmand sa fie managerul meu - iar cei din Iasi spun ca nu se poate din punct de vedere legal sa faca acest lucru.

Bineinteles, schimband managerul as schimba si pozitia si veniturile, insa sunt blocat de acest argument.

Ma puteti ajuta cu un contra-argument / un extract din legea muncii pe care sa il prezint celor din Iasi pentru a-mi permite schimbarea?
Tin sa mai mentionez faptul ca, impreuna cu aceasta schimbare, as lucra remote, din Romania, la aceeasi firma.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 4 Februarie 2020
Vi se schimba functia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea demisie liviu-daniel liviu-daniel Un autovehicul destinat transportului de marfuri speciale, ramane blocat pe traseu.Se informeaza persoanele responsabile din cadrul firmei careia ii ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc prestare de servicii (informatice) catre sua - solutii rapide, conditii bogde bogde Buna ziua! De cativa ani imi ajut un amic din SUA cu diverse servicii informatice (programare, administrare server etc.). Persoana respectiva a infiintat in ... (vezi toată discuția)
Recomandare naepetre naepetre Sunt in cautarea unui avocat bun specializat in conflicte de munca din bucuresti daca puteti sa-mi recomandati pe cineva multumesc anticipat (vezi toată discuția)