avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reinnoire permis de conducere cu renuntare la C si D1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reinnoire permis de conducere cu renuntare la C si D1

Buna ziua. Fiul meu doreste sa renunte la categoriile CE si D1 al permisului de conducere pentru ca nu detine atestat si deci nu a profesat niciodata.
Anul acesta isi reinoieste permisul dar doreste doar pentru A si B.
Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: kdoina2007 , utilizator 17:34, 3 Februarie 2020
Astazi am aflat care este procedura de renuntare la categoriile C si D1, pentru cei interesati.
. Am fost la Directia de permise si acolo mi s-a spus ca, atunci cand ajunge persoana doritoare la laborator, trebuie sa ceara analize pentru Grupa 1. Presupun ca sunt analizele de baza pentru categoria A si B. Apoi cu cererea, buletinul, permisul vechi si cu analizele se prezinta la Directia de permise.
Un domn amabil de la Permise mi-a dat informatia ceruta.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
kdoina2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns referitor la retinerea permiselor si obligarea refacerii analizelor persoanelor cu handicap mediu - atacarea acestuia in contencios administrativ ovidiu7676 ovidiu7676 mai explicit in urma unei petiti am primit raspuns referitor la retinerea permiselor si OBLIGAREA refaceri analizelor a persoanelor cu handicap la gramada ... (vezi toată discuția)
Legea permiselor auto Albu ion Albu ion Vreau sa stiu ce trebuie sa îndeplinesc pentru a lua permisul (vezi toată discuția)
Interpretarea ordinului nr. 1162 din 31/08/2010 emis de ministerul sanatatii infoleg infoleg Consultul ORL e obligatoriu pt Grupa 1 (fosti amatori) de conducatori auto? Ordin nr. 1162 din 31/08/2010 al Ministerului Sanatatii pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)