avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna.
Sora mea a detinut un PFA.In ultimii doi ani nu a mai realizat nici un venit din urma acesteia.Din varii motive,de abia luna aceasta a radiat PFA-ul.A avut incheiat un abonament de telefonie,care a fost achitat lunar cat timp a avut realizari,insa cand nu a mai "mers'treaba,nu a mai reusit sa achite facturile.A fost data in judecata de catre o firma recuperatoare(am inteles ca aceasta firma a cumparat datoria fata de firma de telefonie),si se solicita emiterea unui ordin de plata pentru datoria respectiva,pe numele PFA-ului.
Daca nu mai detine PFA si nici acea suma enorma care i se cere,cum poate rezolva situatia ?Nu detine bunuri personale nici mobile nici imobile.In aceasta situatie ce poate face?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:47, 3 Februarie 2020
Ideal ar fi sa vada daca actiunea a fost introdusa in termenul general de prescriptie. Sa formuleze aparari in cadrul dosarului de instanta (intampinare). Altfel nu va putea contesta o eventuala executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie neachitata FREDU FIN FREDU FIN Cineva din familie a avut un abonament pe o I.I de telefonie mobila, datoria exista la firmele de recuperari din 2013 si nu a fost platita . Firmele de ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii nefurnizate, hartuire firme recuperare creante ana_mirea ana_mirea Buna ziua, Sperand sa nu va plictisesc cu povestea mea apelez la Dvs., cerand un sfat in urmatoarea problema: In 2008 ca PFA am incheiat cu un operator de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!? ccf_cristi ccf_cristi Buna seara! Numele meu este Cristi si problema mea sta in felul urmator: Buna seara! Problema mea sta in felul urmator: Tatal meu a incheiat un abonament ... (vezi toată discuția)