avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am trimis prin posta o cerere de legalizare sentința ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am trimis prin posta o cerere de legalizare sentința divorț către o anumită instanta, însă am uitat sa atasej dovada plății taxei judiciare de timbru. Să retrimit cererea?

Și unde ar trebui să plătesc taxa judiciara de timbru?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:05, 5 Februarie 2020
Da. Trimiteti dovada platii taxei pentru legalizare conform cu nr de exemplare.
Taxa.de timbru se plătește la direcția taxe si impozite locale de la domiciliul dvs.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da, retrimiteți cererea, taxa este de 5 lei și o puteți lua fie dând valență sfatului colegului, fie de la poștă, prin mandat poștal, dacă vă este mai ușor, eu le iau mereu de la poștă!
Înțeleg. Suma trebuie depusa în contul tribunalului sau a unităților administrativ-teritoriale de care aparțin sau a tribunalului spre care trimit cererea?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Da, retrimiteți cererea, taxa este de 5 lei și o puteți lua fie dând valență sfatului colegului, fie de la poștă, prin mandat poștal, dacă vă este mai ușor, eu le iau mereu de la poștă!

Dle mergeți la taxe și impozite locale de la domiciliul ,spuneti ca vreti sa platiti o taxă de timbru pe numele dvs,i functionarii respectivi vor sti unde se duc banii samd.

Alte discuții în legătură

Intrebare atomol atomol Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Informatie despre sentinta de divort sergiu2011 sergiu2011 Buna seara,vreau sa va spun ca ma confrunt cu o mica problema,care de altfel nu as putea-o rezolva fara ajutorul dumneavoastra.As dori sa imi spuneti daca se ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)