avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am trimis prin posta o cerere de legalizare sentința ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am trimis prin posta o cerere de legalizare sentința divorț către o anumită instanta, însă am uitat sa atasej dovada plății taxei judiciare de timbru. Să retrimit cererea?

Și unde ar trebui să plătesc taxa judiciara de timbru?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:05, 5 Februarie 2020
Mai nou trtebuie sa aveti contul, cnp, numar dosar. Contul il luati de pe situl Judecatoriei/Tribunalului unde aveti dosarul sect x. Toate aceste date inclusiv nr de dosar sunt trecute pe chitanta. Nu stiu daca se aplica si in cazul legalizarilor, dar este bine sa le aveti sa nu faceti doua drumuri.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare atomol atomol Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Informatie despre sentinta de divort sergiu2011 sergiu2011 Buna seara,vreau sa va spun ca ma confrunt cu o mica problema,care de altfel nu as putea-o rezolva fara ajutorul dumneavoastra.As dori sa imi spuneti daca se ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)