avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL

Buna ziua,
dorim sa înființam un SRL pentru un magazin online cu accesorii handmade. Sediul social am avea la o ruda in oraș, dar unde confecționăm noi accesoriile (unde stam noi momentan) nu avem niciun act de folosire a spațiului astfel nu îl putem declara punct de lucru. Dacă avem sediul social într-un loc dar nu ne desfășurăm activitatea acolo pot apărea probleme?
Vă mulțumesc!
De multe ori sediul social nu corespunde cu locul de desfășurare a activității.
Sediul social poate fi doar pe hârtie, pentru corespondență și/sau pentru activități de birou, sevretariat.
Însă în funcție de locul efectiv de desfașurare a activității din obiectul principal de activitate și obiectele de activitate ce se vor a fi executate în primul an, se autorizează CAEN-urile corespunzătoare, fie la terți, fie la sediul secundar.
Atenție, dacă în CAEN-urile de autorizat apar activități de producție, trebuie să aveți un punct de lucru!
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social și punctul de lucru RazvanStinga RazvanStinga Buna ziua, doresc sa înființez un SRL pentru un magazin online cu accesorii handmade. Sediul social am avea la o ruda in oraș, dar unde confecționăm noi ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)