Buna Ziua!
Fabrica are 4 parcari si 2 hale in paralel. 2 parcari sunt in fata halelor (una la intratrea in fabrica la prima hala si una in fata birourilor inginerilor de la a doua hala) si 2 in spatele halelor. Din cate am citit pe anunturile facute de HR, in parcarile din fata halelor au voie doar managerii directorul principal si inginerii. Eu neavand niciuna din functiile de mai sus, mai parchez in fata firmei unde parcheaza doar inginerii.
Ma poate penaliza sau sa imi faca referat pt. faptul ca parchez in fata halei?
Mentionez ca la intrarea in parcare nu exista niciun marcaj, semn care sa indice pentru ce functii e dedicata parcarea. In regulamentul de ordine interioara nu stiu sigur daca a mentionat acest aspect, cand m-am angajat nu era mentionat.
Sunteti angajat la patron. El face regulile. Nu le respectati suportati consecintele. Intai va vor atentiona verbal, apoi daca continuati o faceti pe propria raspundere. Ce credeti ca va face directorul sau alti sefi daca intr-o zi vin la serviciu si nu mai au loc de parcare?! Cam ce ati face dumneavoastra daca pe locul din parcarea dumneavoastra s-ar parca altul? L-ati felicita?