avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de tva lunar sau trimestrial?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de tva lunar sau trimestrial?

Buna ziua,
Microintreprindere platitoare de tva trimestrial achizitionam servicii de stocare a datelor furnizate de catre o firma din UE. Trebuie sa trecem la tva de plata lunar ? Pentru ca eu am citit ca numai cei ce fac achizitii de bunuri din UE trebuie sa treaca.

multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa, achiziții intracomunitare, sunt necesare declarații lunare? Petrovic Petrovic Fiind PFA în sistem real, plătitor de TVA, am efectuat câteva achiziții intracomunitare (bilete de avion și de tren). Am primit și plăți de la client ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)