avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutionare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutionare

Buna! Revin cu o intrebare legat de ceea ce am mai postat. In cele din urma cam de aprox 2 sapt am primit instiintarea de la parchet legat de solutionarea dosarului, mai exact clasarea dosarului. Am inteles din instiintare ca un exemplar a fost trimis si catre Serviciul Rutier pt a mi se intocmi documentul cu suspendarea permisului si a amenzii. Intrebarea mea ar fi cam in cat timp aveti idee ca voi primi de la Serviciul Rutier instiintarea referitoare la zilele de suspendare.?Teoretic 90 zil va fi suspendarea, intreb deoarece am deja 45 de zile de cand nu am mai prelungit dovada de circulatie ca sa se poata lua in considerarea zilele si sa ma pot prezenta la testul de verificare a cunostintelor pt a nu mi se prelungi cu inca 30 zile. Multumesc! Zi buna!
Cel mai recent răspuns: Oana912256 , utilizator 13:59, 10 Februarie 2020
Trebuie sa mergeti dvs cu ordonanta la serviciul rutier.
Va multumesc pentru timpul si raspunsul acordat. O zi buna!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa mergeti dvs cu ordonanta la serviciul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta suspendare permis Oana912256 Oana912256 Buna ziua!! Zilele trecute am primit in cele din urma de la Serviciul Rutier instiintarea referitoare la suspendarea permisului auto din urma unui accident ... (vezi toată discuția)
În noiembrie 2017 am atins un pieton pe trecere. cum pot beneficia de prelungirea dovezii de circulație? maneanec maneanec Buna ziua . Va solicit un raspuns legat de o problema ce a dus la suspendarea permisului ,si cu rugamintea de a sti cand si cum as putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dreptului de conducere - procedura parchet - mai multe întrebãri Nicolae Filimon Nicolae Filimon Buna ziua, În ianuarie a.c. mi s-a reținut permisul pt conducerea autoturismului în proprietate personală având numerele de înmatriculare ... (vezi toată discuția)