avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Act neatacabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Act neatacabil

Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:21, 4 Februarie 2020
Cum v-am mai spus, nu aveti cu cine sa-l impartiti, concubinajul nu are valoare legala ( concubinul nu este egal cu sotul in fata legii, Nu are drepturile lui ).
Il puteti cumpara pe numele tatalui dar, daca o sa fie dumnealui trecut proprietar in acte, atunci, in caz ca decedeaza, Doamne fereste, o sa trebuiasca sa impartiti apartamentul cu fratele sau sa va judecati cu acesta ( o sa fie bunul tatalui dvs. si o sa intre in succesiune...).
M- am lămurit,il iau pe numele meu!
Multumesc din suflet pt implicare!
Cu placere,
Persoana de la care il cumparati nu este ruda, nu?
Nuuu
Atunci este perfect.
Vedeti cum va transferati banii din contul tatalui intr-un cont al dvs. pentru a vira bani vanzatorului din contul dvs.
Este mai ok asa, decat sa faceti virarea banilor din contul tatalui.

Alte discuții în legătură

Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre partaj (urgent) Inginerul9 Inginerul9 Buna ziua, Sunt casatorit de 3 ani de zile si urmeaza din pacate divortul (nu am sa expun motivele) si partajul. Situatia mea: Inainte de casatorie am avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire anca_nicoleta anca_nicoleta Buna ziua!Prietenului meu i-a murit tatal in 2001 , mama lui traieste in concubinaj cu un barbat de aproximativ 9 ani si are mutatie in apartamentul lor ... (vezi toată discuția)