avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire

Cum este cel mai bine sa procedez ?
vreau sa fac cerere de reducere a sanctiunii de ridicarea dreptului de a conduce de la 90 de zile la 30 zile,stiu ca trebuie anexata o copie a P.v.si a chitantei cu care a fost platita amenda dar nu am primit P.v si a trecut mai bine de o luna ce -mi recomandati
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 9 Decembrie 2009

V-ati putea adresa cu o cerere pentru a vi se elibera o copie a procesului verbal urmind ca dupa primirea lui sa actionati asa cum ati aratat intrucit trebuie sa il contestati chiar daca platiti amenda pentru a avea pernmisul pina la io solutionare favorabila dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prescrie o amenda de radar fix? adelina prada adelina prada in luna oct 2008 am primit instiintare la firma ca masina mea de serviciu a depasit viteza legala cu 12km si sa dam datele soferului. le-am dat si in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ady_cozmuta ady_cozmuta mi-a fost retinut permisul de conducere 9o zile pt depasirea vitezei.am dat examenul ,l-am luat problema e ca mi-am pierdut chitanta de plata a amenzii si ... (vezi toată discuția)
Contestare process verbal 90zile+examen!!!!!!! bogdy29 bogdy29 Buna ziua! O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc: tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)