avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte necesare constituirii asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte necesare constituirii asociatiei de proprietari

Buna ziua,
In vederea constituirii asociatiei de proprietari de ce acte este nevoie? Legea 196/2018 Art. 17
(1)Cererea pentru dobândirea personalităţii juridice a asociaţiei de proprietari împreună cu statutul, acordul de asociere şi procesul-verbal al adunării de constituire se depun şi se înregistrează la judecătoria în a cărei rază teritorială se află condominiul.
Dar am inteles ca trebuie legalizate, e normal daca in lege nu se precizeaza sa ceara acest lucru? Pentru constituirea asociatiei de proprietari la un bloc ANL ce documente trebuiesc depuse? De la Judecatorie nu am primit lamuriri.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să mă lămuriți cu o chestiune privind ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți cu o chestiune privind înființarea unei asociații de proprietari. Este necesară dovada privind disponibilitatea ... (vezi toată discuția)
Noul statut al asoc.de propriet. ioana@podaru.ro ioana@podaru.ro 1.Acest statut intocmit conf.Legii 196/2018 inlocuieste vechiul statut, sau se adapteaza in functie de noua lege. 2.Statul nou se aproba in Ad.generala si se ... (vezi toată discuția)
Actualizare asociatie de proprietari la judecatorie? calind83 calind83 Buna seara. Avem infiintata o asociatie de proprietari din anul 2004 prin judecatorie. Cei de la primarie ne solicita sa mergem din nou la judecatorie si sa ... (vezi toată discuția)