avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Competenta instantei in actiune constatare simulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Competenta instantei in actiune constatare simulatie

Care instanta este competenta sa judece o cerere de constatare simulatie ca donatie deghizata a unui contract de vazare-cumparare a unui imobil ? Cea de unde este situat imobilul sau cea de la domiciliul paratului ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare /cumpărare Georgiana200 Georgiana200 Bună seara. Tatăl mei i-a făcut contract de vanzare /cumpărare fratelui meu fără ca eu sa știu. Doar ca cea au scris în contract nu este nimic ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare floridelotus floridelotus Buna ziua! Spuneti-mi va rog un act de vanzare -cumparare facut de un parinte catre un fiu in defavoarea celuilalt,poate fi atacat in instanta?In acest caz ar ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre care þine loc de act autentic de vânzare-cumpãrare cu clauzã de întreþinere Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Bună ziua, stimaţi colegi şi forumişti. Vreau să supun atenţiei colegilor mai experimentaţi o speţă care mie, cel puţin, îmi dă bătăi de cap şi ... (vezi toată discuția)