avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru copii sub 1 an am nevoie de pasaport la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru copii sub 1 an am nevoie de pasaport la trecerea de vama, sau ajunge si certificatul de nastere?

Buna
Eu impreuna cu sotia trebuie sa plecam in afara tarii, dar vom ramane in uniunea europeana.
Plecam Pana in Germania din motive personale pentru cateva zile.

La trecerea de vama, copii sub 1 an au nevoie de pasaport personal?
Pot sa fie in pasaportul meu, a unei parinti?
Daca parinti nu au pasaport, ( niciodata nu plecam din Romania ) si au folosit doar buletinul la trecerea de vama, ajunge sa prezint certificatul de nastere a copilului?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:19, 4 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa ii faceti copilul pasaport, nu poate iesi din tara cu certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in legatura cu iesirea din tara cu un copil minor, ... Olah.florin Olah.florin Buna ziua, In legatura cu iesirea din tara cu un copil minor, situatia este: - minor de 3 ani - ambii parinti prezenti cu buletinele si pasaport pt ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie minori Magdolna25 Magdolna25 Buna ziua, doresc titlu de calatorie minor, deoarece pt pasaport trebuie programare ( iar momentan se fac peste doua luni programari si poate dura inca una, ... (vezi toată discuția)
Documente pentru calatorie strainatate minor insotit de unul din parinti cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Sotia mea vrea sa plece cu copilul minor in strainatate via avion pe ruta Romania - Grecia dus si Grecia - escala Austria - Romania intors. Nu ... (vezi toată discuția)