avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Paza

Buna ziua. Am un spatiu comercial de 50 mp2 in care urmeaza să am un salon este necesar contractul cu o firma de paza ? am cautat si am gasit o firma care cere 700 de lei initial si 200 pe luna. mi se pare enorm pentru un spatiu mic, in care o sa fie 1-2 clineti pe ora. este obligatorie inchierea unui contract de paza?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:49, 4 Februarie 2020
Nu am auzit sa existe o astfel.de obligativitate.
Mergeți la politie ca sa întrebați deoarece ei se ocupa de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ue pentru functionarea unui salon de infrumusetare roxana_lita roxana_lita Buna ziua, ma numesc Roxana Lita si am un salon de coafura. Imi poate spune cineva unde gasesc normele UE pentru functionarea unui salon de coafura. Va ... (vezi toată discuția)
Transformare destinatie spatiu locuit garsoniera in spatiu comercial adora2013 adora2013 Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere inchiriata unei firme -salon coafor . Chiriasul doreste schimbarea destinatiei garsonierei din satiu de locuit in ... (vezi toată discuția)
Doua companii intr-un apartament Vetran Vetran Buna ziua, Tocmai am infiintat doua firme, X si Y. Pe X vreau sa inregistrez un cabinet veterinar, iar pe Y un punct farmaceutic (sau petshop). Ambele imi ... (vezi toată discuția)