avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... NORME UE PENTRU FUNCTIONAREA UNUI SALON DE ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

NORME UE PENTRU FUNCTIONAREA UNUI SALON DE INFRUMUSETARE

Buna ziua, ma numesc Roxana Lita si am un salon de coafura. Imi poate spune cineva unde gasesc normele UE pentru functionarea unui salon de coafura. Va multumesc
Simt ca o iau razna, am aflat ca normele vor aparea in 2 saptamani. Se pare ca tb sa avem 2 grupuri sanitare, fiecare activitate sa aiba spatiul sau delimitat. Voi ce mai stiti?:((:((:((:((:((:((:((
Buna!
Sunt interesata de subiect pentru ca as vrea sa deschid si eu un coafor.
Eu am mai aflat ca cei care isi desfasoara activitatea in apartamente de bloc vor putea functiona in continuare in locatia respectiva, practic insa normele vor ingreuna procesul, datorita spatiului de functionare.
Am auzit ca pentru fiecare angajat trebuie sa ai un anumit spatiu de desfasurare, ca trebuie amenajata o sala de asteptare, in asa fel incat sa nu fie in spatiul de lucru, ca angajatii trebuie sa fi absolvit un curs de igiena, ca trebuie vaccinati impotriva hepatitei B, ca trebuie sa aiba vestiare, ca trebuie utilizati dezinfectanti aprobati de ministerul sanatatii, etc.
Si am mai auzit ca la menechiura se vor folosii ustensile de unica folosinta, ca va fi interzis sa tai cuticulele, etc.
Si eu sunt tare curioasa daca acestea sunt doar zvonuri sau chiar asa va fi.
In momentul de fata exista norme care sa reglementeze aceasta activitate? Ca eu am cautat in disperare si nu am gasit.

Spor!;)
In momentul asta nu exista nici o norma. Eu am deschis salonul de 4luni si crede-ma am innebunit cautand aceste reglementari. Se pare ca vor aparea cam in 2 sapt. Bafta si tie;)
am vb acum 2 zile la un salon. astepta noile reguli dupa Paste
am inteles ca vor primi o lista la salon cu ceea ce trebuie sa aibe iar in 6 luni trebuie sa se puna la punct
Fratilooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor au aparut noile norme????????????????????????

Alte discuții în legătură

Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)