avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Bunicii au mostenit prin testament toate bunurile mobile si imobile ale unui unchi de-al bunicii. La momentul infintarii testamentului in anul 1981 (cand a si decedat)
unchiul respectiv avea terenurile confiscate. Dupa moartea lui si caderea comunismului, statul i-a returnat terenurile.In momentul de fata, la primarie terenurile respective apar pe numele unchiului decedat, iar terenurile sunt lucrate de alte rude. In baza testamentului vrem sa le revendicam. Avem dreptul? Daca da, care sunt pasii legali pentru a intra in posesia mostenirii avand in vedere ca bunicii sunt decedati.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Carmen1234578, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:20, 5 Februarie 2020
Cand vine vorba de asa ceva, sincer aveti nevoie de un avocat specializat pe asa ceva, abil si bun cunoscator. Aveti grija pe cine alegeti. Genul acestea sunt mai complicate decat par. Sper sa va raspunda un avocat si inca unul care stie si ce spune si ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament (o problema complexa) marius_cerbu marius_cerbu In anul 1984, mie si sotiei mele ni s-a intocmit un testament de catre o persoana care nu ne era ruda si care nu a avut nici un alt mostenitor legal.In acest ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara rezultat ContSters212788 ContSters212788 Daca bunicii mei au lasat testament ca dupa moartea lor unchiul meu sa primeasca mostenirea iar acesta la randul lui a lasat mostenirea cu testament fiului ... (vezi toată discuția)
Testament din 1995 leandrud leandrud Buna ziua. Numele meu este Daniel. Bunica mea, a murit in anul 1995 si mi sa spus recent ca, la moartea ei mi-a lasat toate bunurile mobile si imobile ... (vezi toată discuția)