avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj apartament

Sunt divortata si am impreuna cu fostul sot un apartament ,in care locuiesc eu,el recasatorinduse cu alcineva sa mutat in alta localitate.Eu doresc sa il despagubesc si sa raman in acel imobil ,ce am de facut?Doresc sa fac un credit pt acesta.
Cel mai recent răspuns: Ele17 , utilizator 09:31, 5 Februarie 2020
Buna ziua,
Mergeti la un notar si incheiati un act de partaj voluntar care va stabili sulta datorata.
Achitati prin notar sulta si radiati apoi de la CF numele sotului de la dreptul de proprietate.
Ar fi bine sa apelati la avocat pentru a va fi analizat cu atentie cazul.
Daca sotul nu se prezinta la notar pierdeti banii dati la notar.

Este posibil sa fie de preferat varianta cu instanta.
O sa vada avocatul exact despre ce este vorba cand veti discuta in detaliu.
Multumesc!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Mergeti la un notar si incheiati un act de partaj voluntar care va stabili sulta datorata.
Achitati prin notar sulta si radiati apoi de la CF numele sotului de la dreptul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și partaj sunt într-o situație care mă depășește și ... Marina61 Marina61 Buna seara! Sunt într-o situație care mă depășește și m-ar ajuta enorm sfaturile dumneavoastră. Situația este urmatoarea: sunt căsătorită de 10 ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort radorim radorim buna ziua, sintem divortati de mai multi ani si acum dorim sa finalizam si cu partajul dar, deoarece nu dispunem de multi bani si taxele sint cum le stiti ... (vezi toată discuția)
Despre partaj, sulta, variante in caz de imposibilitatea de a plati sulta pltgeorge pltgeorge Buna ziua, as avea nevoie de niste sfaturi in situatia urmatoare: -am divortat de sotie, am terminat partajul, sotia a ramas cu apartamentul urmand sa imi ... (vezi toată discuția)