avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresor condamnat(cu executare), obligat la plata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresor condamnat(cu executare), obligat la plata daune fizice si morale. Cum plateste daunele?

O prietena f buna a fost agresata intr-o seara, acum cca 1,5 ani, vatamare corporala, talharie, s.a. Agresorul, prins si judecat(abia iesise din “facultate”, cu legea cea noua), condamnat cu executare, plus obligat la plata daune fizice si morale(ceva de genul acesta). Hotararea judecatoreasca este definitiva.

Intrebarea de baza pe care si-o pune aceasta prietena este: cum ar putea intra in posesia platii daunei respective, la care, prin hotarare judecatoreasca definitiva a fost obligat individul, stiind ca acesta nu are proprietati sau alte bunuri pe numele sau?

Multumesc.

P.S. Rog daca am gresit aria, sa se mute in locul cel mai potrivit. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
ACAD, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:57, 4 Februarie 2020
Daca individul este insolvabil nu veti obtine banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale dinu_dan dinu_dan Buna ziua, am avut un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Dupa mult timp pierdut prin instanta, m-au scos vinovat si m-au ... (vezi toată discuția)
Daca ai suferit o condamnare mai poti obtine un permis auto? mihasava mihasava Buna ziua...as vrea sa stiu daca,o persoana ce a suferit o condamnare de 3 ani ptr furt,isi poate obtine un permis auto,nefacandu-si acea ... (vezi toată discuția)
Permis conducere in italia valabil in ro? ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara. In 2008 am fost acidentat de catre un individ pe trecerea de pietoni care nu poseda permis de conducere.In ianuarie 2011 a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)