avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tardiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tardiv

Bună ziua bărbatul meu a fost condamnat in lipsă si a primit condamnare definitiva pentru furt calificat pentru un prejudiciu de 400 de lei.a primit 1 an si 8 luni + 3 luni coadă.am angajat un avocat care a trimis cerere pentru deschiderea dosarului iar aceasta a fost respinsă soluția fiind tardiv.ce putem face ca sa fie eliberat.va rog sa ma ajute cineva
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Rolidia, utilizator
Daca apelul a fost respins ca tardiv introdus trebuie vazut exact daca este sau nu asa.
Vorbiti cu avocatul sau apelati la alt avocat ca sa va faca un studiu de caz.
Este insa bine sa stiti ca unele studii de cazuri pot costa mai mult decat ati platit avocatul pentru reprezentare daca studiul este extrem de serios si onest.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Aveti dreptul la apel. Daca mai sunteti in termen, solicitati ajutorul unui aparator.
Acum ia mai facut o cerere avocatul ca redeschiderea dosarului ( in lipsa) care va fi pe 25 martie.este posibil sa redeschidă dosar? Sa il lase acasă?
Ce este studiul de caz sau pentru ce este bun sa il faca?
De unde stiu daca mai este in termen?

Alte discuții în legătură

Caz extradare Roxana Tala Roxana Tala Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)