avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tardiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tardiv

Bună ziua bărbatul meu a fost condamnat in lipsă si a primit condamnare definitiva pentru furt calificat pentru un prejudiciu de 400 de lei.a primit 1 an si 8 luni + 3 luni coadă.am angajat un avocat care a trimis cerere pentru deschiderea dosarului iar aceasta a fost respinsă soluția fiind tardiv.ce putem face ca sa fie eliberat.va rog sa ma ajute cineva
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Rolidia, utilizator
Ce ar fi cel mai bine sa facem?
Trebuie sa intelegeti ca nu va poate ajuta nimeni aici pe forum in legatura cu problema dvs, trebuie studiat dosarul pentru opinie juridica, solicitati avocatului angajat sa va lamureasca.
Bine.va multumesc
Rolidia a scris:

Ce este studiul de caz sau pentru ce este bun sa il faca?


Studiul de caz se face pe baza pieselor dosarului si a interpretarii normelor de drept aplicabile.
Este prima operatiune juridica care trebuie facuta dar va costa destul.de.mult.
Unii avocati deschid direct procesul si costurile sunt mai reduse dar si sansele de reusita sunt, de asemenea, foarte reduse.
Din pacate, unii judecatori ii cam umilesc pe avocatii care nu sunt foarte buni profesionisti desi fac si ei ce pot.

Daca ati platit deja avocatul nu mai conteaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua ma poate ajuta cineva?Barbatul meu e inchis deja de 5 luni pentru furt calificat judecat in lipsa pentru un prejudiciu de 400 de lei a primit 1 an si 8 luni acum in iunie 17 are redeschiderea dosarului in lipsa are ceva sanse ca sa iasă din penitenciar? Nr dosar 2319_197_2020
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
Becul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz extradare Roxana Tala Roxana Tala Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)
Înșelăciunea sau abuz de încredere? Gavmimi Gavmimi Bună ziua tuturor. In anul 2013 am lucrat o perioada scurta la o societate in capitală că șofer de tir,de ce o perioada scurta? fiindcă după 3 luni m-am ... (vezi toată discuția)