avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACHIZITIONARE APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACHIZITIONARE APARTAMENT

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un apartament prin programul PRIMA CASA. Eu am venit cu aceasta idee, eu voi veni cu banii de avans si cu banii ulterior. sotul nefiind nici interesat in mod deosebit si neavind nici bani,
As dori ca in eventualitatea vreunui divort (Doamne Fereste! nu se pune problema dar este bine sa punem raul inainte) SA NU AIBA DREPTUL LA ACEST APARTAMENT!
Mentionez ca avem si un baietel de 2 ani.
Cum procedez sa fie bine atat pentru mine cat si pentru copil?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:35, 5 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa va schimbati regimul matrimonial, sa alegeti pe cel al separatiei de bunuri si sa incheiati o conventie la notar. Cu toate, va rezolva notarul.
Mulțumesc pentru răspuns!
Separația se poate face și după achiziționarea imobilului sau musai înainte?

gi-jane2 a scris:

Va trebui sa va schimbati regimul matrimonial, sa alegeti pe cel al separatiei de bunuri si sa incheiati o conventie la notar. Cu toate, va rezolva notarul.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Musai inainte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Diferențe între regimurile matrimoniale ContSters219511 ContSters219511 Care este dferenta cele 3 variante ale regimului matimonial dupa noul cod civil de la 01 oct 20111? - regimul in comunutate de bunuri - regimul in ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala-intrebare pclaudia13 pclaudia13 Mama mea a adunat niste bani pentru a-mi construi o locuinta. Detin un teren pe care il am tot de la mama, dar inca nu am reusit sa construiesc locuinta. ... (vezi toată discuția)