avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca la 8 ore,posibil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca la 8 ore,posibil?

Buna ziua! Poti avea 2 contracte individuale de munca la 8 ore? Mentionez ca lucrez in spital 8 ore in ture si am ore suplimentare de week- end,al 2 lea job este într-o gradinita! Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 5 Februarie 2020
Buna ziua,
Da, se poate.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Puteți avea, cu condiția ca programul de munca sa nu se suprapună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
11 ore noaptea și în week-end Gurita22 Gurita22 Am tot căutat în forum o discuție, dar cazul meu nu l-am regăsit: -fișa postului spune ca lucrez ture de 12 ore -ROI spune că lucrez ture de 8 ore cu 3 ... (vezi toată discuția)
Recuperarea orelor on-call carmendugan carmendugan Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste urmatoarea situatie : lucrez ca si cadru medical intr-o institutie privata de sevicii ... (vezi toată discuția)