avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare CSA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare CSA

Buna ziua,va rog ,daca se poate,raspundeti-ne,pe intelesul nostru,daca DEPOZITELE BANCARE,(banii de inmormantare),depusi in Banca,se impoziteaza,in afara de 10%,pentru Stat si la CAS si daca DA,noi deponentii,pensionarii,cei multi,ce avem de facut,complectam vreun formular,s-au asteptam linistiti sorocul,multumesc anticipat si cu respect va informez,ca la ducerea batranetii,in spate<covarsit,probleme cu legea ne-ar mai lipsi.O zi buna intregului colectiv.

Alte discuții în legătură

Statutul deponenților în românia Denebola18 Denebola18 Bună seara! Iaca întrebarea mea: în momentul constituirii unui depozit bancar la o bancă comercială, care este statutul deponentului? I.e. deponentul ... (vezi toată discuția)
Bancile din romania-perspective. Artigas Artigas Va salut, In ce masura considerati ca una sau mai multe dintre cele 10 banci romanesti aflate in fruntea clasamentului(dar mai cu seama cele aflate pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)