avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Redactare hotarare judecatoareasca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Redactare hotarare judecatoareasca

Buna ziua, in data de 22.08.2019 am avut un proces pe civil(litigiul cu asociatia de proprietari al blocului) in urma careia am "castigat "procesul la judecatoria sectorului 4 , problema este ca nici pana acum nu s-a redactat hotararea pentru a vedea daca asociatia va depune intampinare. Tot in acesata luna au mai fost 2 proprietari de apartamente care au avut aceeasi problema cu asociatia, adica, acelasi litigiu, ei au nimerit la complete de judacata diferita, eu la acest complet 17/22.08.2019 sectia civil, nu am primit nimic pe cand la ei a fost redactat in 2-3 saptamani si pana la ora actuala 05.02.2020, ei au terminat procesul si litigiul a fost rezolvat, pe cand eu astept si astept. Am vorbit cu avocat a depus cerere am facut si eu o interpelare de e-mail, ce cale ma sfatuiti sa urmez pentru a urgenta aceasta redactare? Avocata mi-a zis ca nu este nici o cale ci sa asteptam. O audienta la presedinta sectiei civile al judecatoriei nu se poate? sau o sesizare la inspectia judiciara, parca ei se ocupa cu asa ceva. Va rog pareri de specialitate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdandan85 , utilizator 14:16, 5 Februarie 2020
Din pacate legea spune in maxim 30, dar cine i poate obliga sa o faca? Asa ca da, asteptati, din pacate cine stie cat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de 30 zile este de recomandare, instantele din Bucuresti sunt aglomerate dar totusi a trecut cam mult, daca nu merge cu o cerere de urgentare, incercati o contestatie privind tergiversarea procesului!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc mult, o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit hotararea judecatoreasca rfanel rfanel Buna ziua! Astept o hotarare judecatoreasca la care doresc sa fac recurs. De doua luni instanta s-a pronuntat(cf portalului) dar nu am primit hotararea. Am ... (vezi toată discuția)
Modificãri acte constitutive persoane juridice asociatie jewelled jewelled Reprezint o Asociatie de parinti din cadrul unei institutii de invatamant. Din martie 2013 am facut niste modificari in actul constitutiv si le-am depus la ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila claudiad claudiad Buna ziua, astept sa fie comunicata o hotarare luata de catre judecatoria sect. 2 in aprilie 2009, aceasta fiind pana in momentul de fata neredactata. As dori ... (vezi toată discuția)