avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila

Buna ziua, astept sa fie comunicata o hotarare luata de catre judecatoria sect. 2 in aprilie 2009, aceasta fiind pana in momentul de fata neredactata. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a grabi intr-un fel acest proces, intrucat hotararea este absolut necesara in cel mai scurt timp. Mentionez faptul ca un certificat de gref nu ar rezolva problema.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:57, 23 August 2009
Slabe sanse, mai ales ca inca ne gasim in vacanta judecatoreasca.
Daca va incalzeste cu ceva, aflati ca nu sunteti singurul intr-o astfel de situatie.
Din pacate nu puteti face mare lucru.
Puteti solicita pe calea unei cereri urgentarea redactarii hotararii respective... aratand motivele pentru care va este necesara hotararea si termenul.
Puteti adauga .. in trecat .... si recomandarea europeana ca litigiile sa se solutioneze intr-un termen rezonabil.
Singura sansa sa puteti urgenta redactarea hotararii este o cerere adresata instantie de judecata, cerere care trebuie sa fie si motivata. Incercati, nu aveti ce pierde....
Va multumesc pentru sfaturi. Voi incerca prin intermediul depunerii cererii respective.
In fapt, se incalca procedura civila cu privire la redactarea si comunicarea unei hotarari judecatoresti! Daca ati fi avut un interes major sa obtineti o hotarare judecatoreasca pronuntata in luna aprilie 2009, si necomunicata dupa cinci luni, mergeati la instanta cu o cerere prin care solicitati acea hotarare judecatoreasca. Nu este greu deloc, chiar daca magistratii sunt inca in vacanta judecatoreasca! Mergeti la instanta si solicitati ceea ce va intereseaza si vi se va elibera acea hotarare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare revizuire costi_mbd costi_mbd Am avut pe rol un dosar in care ceream revizuirea unei sentinte. Acest dosar s a finalizat in data de 29 iunie 2011 si nu am primit hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Intarziere redactare decizie (litigiu de munca) ContSters83715 ContSters83715 Am un litigiu de munca. in 11 febr. 2010 s-a scris sentinta civila in condica. In 04.martie.2010 am inregistrat la tribunal cerere sa mi se comunice hotararea ... (vezi toată discuția)
Astept de 8 luni redactarea hotararii irinagheorghiu irinagheorghiu Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee! In 15,06,2009 Curtea de Apel Bucuresti- sectia VIII - Contencios Administrativ si Fiscal mi-a dat ... (vezi toată discuția)